┼pningstider

┼pningstider

ÅPNINGSTIDER:

Mandag: 11 - 16

Tirsdag:  11 - 16

Onsdag:  11 - 16

Torsdag: 11 - 18

Fredag:   11 - 16

Lørdag:  10 - 14


Vi har fleksibel åpningstid. Utenom den ordinære åpningstiden, er det bare å ringe meg på 959 92 732 og avtale. Er vi hjemme så åpner vi butikken for deg :-)

Vi har holdt på med salg av hesteutstyr i 18 år. Ved siden av nettbutikken har vi et utsalg i Åsgårdstrand. Nettbutikk startet vi for 18 år siden, og har drevet butikk i Drammen i 10 år. I 2014 flyttet butikken fra Drammen til eget småbruk i Åsgårdstrand.

 Vi har fått en maskot på gården.

Hils på en av Norges minste hester samtidig som du tar deg en tur innom oss.  

Lille Philemon er bare 60cm 

I butikken vil du finne omtrent de samme varene som i nettbutikken. Vi kan ikke garantere at alle størrelser og farger finnes på lager til en hver tid, men vi gjør det vi kan for å skaffe deg det du er på jakt etter. Du vil også finne mange produkter i butikken som ikke er i vår nettbutikk.

Vi vil hele tiden utvide vårt sortiment og ha nye varer inne både i nettbutikk og butikk.

På en del av produktene vil det stå bestillingstid, dette er varer som kommer fra leverandører i utlandet og vi må derfor samle opp litt sånn at det ikke blir mange småbestillinger. Porto og ekspedisjonsgebyrer fra disse leverandørene er ganske store.

Ønsker gjerne tilbakemeldinger fra deg som kunde hvis det er noe du savner i vår butikk, eller om det skulle være noen feil på sidene. Send "ros" og "ris" til post@rytterbua.no